Broers uit Ermelo met eigen knikkerbaan op TV bij Marble Mania

Foto: Samantha Pul.

Mihlo en Keano Pul waren donderdagavond 28 januari te zien bij Marble Mania. De tweede aflevering van dit nieuwe succesvolle SBS-programma, waarin alles om de knikkers, trok maar liefst ruim twee miljoen kijkers. De Ermelose broers werden thuis gefilmd bij het maken van een knikkerbaan. Na de uitzending kregen zij veel leuke reacties. 

Van Bram Burggraaff.

Winterknikkerbaan
De 10-jarige Mihlo zit in groep 7 van de Beatrixschool in Ermelo en de 12-jarige Keano in de tweede klas van het VWO van RSG ’t Slingerbos in Harderwijk. In deze tijd van Corona doen zij hun schoolwerk ook thuis en bij wijze van ontspanning maakten ze een winterknikkerbaan in de huiskamer, waar ook het filmpje voor het programma Marble Mania werd opgenomen.

Filmploeg
Via via kwamen de gebroeders Pul bij het programma terecht. Moeder Samantha mocht bij de opnames aanwezig zijn en heeft de foto’s genomen. Voordat presentator Gio aankwam, was er al een filmploeg in de woonkamer aanwezig om het licht en het geluid klaar te zetten en dat ging er allemaal heel professioneel aan toe. Bij aankomst van de presentator werd begonnen met filmen.

Echt super leuk
Omdat het winter is, leek het Mihlo en Keano leuk om een soort skibaan te maken. Ze hebben samen met Gio de baan in elkaar geknutseld en dat is ook allemaal gefilmd. “Het was echt super leuk om te doen. Na het in elkaar zetten konden we de baan gaan uitproberen en er uiteindelijk een wedstrijdje gedaan. Dat was natuurlijk het leukste’’, aldus Mihlo en Keano.

Foto: Samantha Pul
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen