Stef Nijland speelt nog een seizoen bij DVS’33 Ermelo

Stef Nijland.
Stef Nijland.
Foto: dvs33.nl

Stef Nijland heeft zijn contract bij DVS’33 Ermelo tot 1 juli 2022 verlengd. Dit bericht de Technische Commissie (TC). De 32-jarige aanvallende middenvelder, die op meerdere posities uit de voeten kan, speelde in het verleden voor PSV, de Graafschap, NEC, Willem II en Brisbane Roar.

Goed bevallen
Nijland die in Deventer woont, sloot 1 augustus aan bij de A-selectie Vanwege de stillegging van de competitie speelde hij helaas nog maar weinig duels in het geel-zwart. De samenwerking is beide partijen echter goed bevallen en wordt dus in het seizoen 2021-2022 gecontinueerd.

Thuis bij de club
Nijland zegt zeer blij te zijn ook volgend seizoen voor DVS’33 Ermelo te spelen. “Ondanks dat we door de vervelende omstandigheden dit seizoen nog maar weinig wedstrijden hebben kunnen spelen, voel ik me vanaf het begin thuis bij de club. Ik kijk er naar uit om met de groep weer in actie te komen en weer lekker samen te trainen en wedstrijden te spelen. Tijdens dit seizoen ben ik ook actief geworden bij JO17-1 en heb daar trainer Jordi Roelofsen geassisteerd. Ook komend seizoen hoop ik weer actief te zijn binnen de jeugdtak, want dat bevalt me goed!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen