Wedstrijd FC Horst Ermelo tegen AVW’66 zaterdag te volgen via livestream

Publiek kan wedstrijd FC Horst zaterdag zien via livestream.
Publiek kan wedstrijd FC Horst zaterdag zien via livestream.
Foto: Archief Wim Balke

De wedstrijd FC Horst Ermelo tegen AVW’66 op zaterdag 3 oktober om 14.30 uur, is te volgen via livestream. Reden is dat de regering afgelopen maandag bekendmaakte dat er geen publiek aanwezig mag zijn bij voetvalwedstrijden om de zeer snelle verspreiding van het Corona-virus een halt toe te roepen.

Van Bram Burggraaff.

Vanaf het balkon
Bij FC Horst ging men daarop naarstig op zoek naar een mogelijkheid om het publiek toch in staat te stellen de wedstrijd van aanstaande zaterdag thuis tegen AVW’66 te volgen, en wel via een live-stream verbinding. Vanaf het balkon van het clubhuis wordt de wedstrijd gefilmd en direct uitgezonden.

Test
Donderdag is de apparatuur geïnstalleerd en vrijdag zal er een test plaatsvinden. Als alles goed gaat, kan men zaterdagmiddag het duel FC Horst – AVW’66 live volgen door een link aan te klikken op de Facebook-pagina van de vereniging. Voor degenen die geen Facebook hebben, wordt er nog gezocht naar een andere mogelijkheid om de wedstrijd te volgen.

Derde wedstrijd
FC Horst speelt komende zaterdag de derde wedstrijd in de competitie, die het twee weken geleden uitstekend begon door thuis met 4-0 te winnen van VSCO’61. Afgelopen zaterdag werd in Lelystad met 2-1 verloren van kampioenskandidaat Batavia’90, dat in de laatste minuut de winnende treffer scoorde. FC Horst staat op vijfde plaats met drie punten uit twee duels.

AVW’66
Tegenstander AVW’66 begon de competitie met een 2-1 nederlaag bij Lunteren en speelde afgelopen zaterdag thuis met 2-2 gelijk tegen Lelystad’67. De ploeg uit Westervoort bezet met één punt uit twee wedstrijden de elfde plaats op de ranglijst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen