LTV Irminloo Ermelo kijkt terug op zeer geslaagd Intersport open tennistoernooi

Foto: LTV Irminloo

LTV Irminloo aan de Klaverlaan hield met het Intersport Ermelo open tennistoernooi dat op zondag 30 augustus van start ging, het eerste toernooi na de corona-uitbraak. Ondanks al de corona-maatregelen die moesten worden genomen is het toernooi bijzonder goed verlopen.

Dit bericht het bestuur van LVT Irminloo.

Zeer spannende wedstrijden
Een enkele bui heeft het verloop van het toernooi gelukkig niet beïnvloed. Ongeveer 130 deelnemers van diverse tennisverenigingen uit het land hebben een week lang gestreden om de winst. De deelnemers waren ingedeeld op basis van spelniveau in het enkelspel, dubbelspel en gemengd dubbelspel. Met als resultaat dat de bezoekers een aantal zeer spannende wedstrijden kreeg voorgeschoteld..

Begrip
Helaas kon de prijsuitreiking van de verschillende groepswinnaars vanwege de corona-maatregelen niet op de laatste dag worden uitgereikt. De winnaars ontvingen hun prijs direct na de finales. Jammer, maar de deelnemers hebben begrip getoond voor deze manier van het verdelen van de prijzen.

Laatste finales
Op 5 en 6 september werden de laatste finales gespeeld onder goede weersomstandigheden. Met goed tennis en onder het genot van een drankje en een hapje voor de toeschouwers werd het toernooi op 6 september afgesloten.

Bedankt vrijwilligers en sponsoren
Veel vrijwilligers hebben zich in de afgelopen week ingezet om het toernooi sportief, gezellig, maar ook zo veilig mogelijk te laten verlopen. De sponsoren die mede het Intersport toernooi mogelijk hebben gemaakt zijn door de organisatie bedankt.

Goede ervaring
Een zeer geslaagd toernooi en een goede ervaring voor de komende toernooien die door LTV Irminloo worden georganiseerd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden