DVS’33 Ermelo speelt zaterdag thuiswedstrijd tegen Excelsior’31

DVS-trainer Peter Wesselink.
Foto: Theo Aalten

DVS’33 Ermelo speelt na de flitsende start in de competitie (1-5 winst in en tegen Goes) zaterdag 12 september de eerste thuiswedstrijd tegen Excelsior’31. De ploeg uit Rijssen kwam in het eerste competitieduel thuis tegen FC Lisse niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Van Bram Burggraaff.

Weerzien met club
DVS’33 Ermelo won vorig seizoen de uitwedstrijd tegen Excelsior’31 met 1-3 om vervolgens op eigen terrein met 0-3 te verliezen van de ploeg uit Rijssen. Voor hoofdtrainer Peter Wesselink is de wedstrijd tegen Excelsior’31 een weerzien met de club, waar hij de afgelopen vier seizoenen hoofdtrainer was.

Maximaal 600 
Er zijn zaterdag maximaal 600 toeschouwers welkom bij eerste thuiswedstrijd van DVS’33 Ermelo tegen Excelsior’31. Op de website van DVS’33 staat een aanmeldingsformulier (https://www.dvs33.nl/2228/aanmelden-supporters/) met de benodigde in te vullen gegevens in verband met de corona-protocollen. Aanmelden is verplicht voor iedereen!

Na de digitale aanmelding ontvangt men een bevestiging, die direct voor de wedstrijd moet worden ingeleverd. Zodra het aantal van 600 is overschreden wordt het formulier van de site verwijderd. Men kan de wedstrijd ook volgen via een livestream in het clubhuis of thuis.

De wedstrijd is toegankelijk voor leden van DVS’33, houders van supportcard 2020/2021 en Business Clubleden op vertoon van een geldige pas. Losse toegangskaarten zijn te koop aan de twee loketten (pinnen is mogelijk).

Coronamaatregelen

  • 1. Anderhalve meter afstand tot elkaar aanhouden (uitzondering gezinsleden).
  • 2. Zoveel mogelijk rondom het veld gaan staan; het hoofdveld biedt voldoende ruimte.
  • 3. De zitplaatsen (ook beperkt) worden zoveel mogelijk benut voor ouderen en minder-validen.
  • 4. Men dient de instructies van de stewards ten alle tijden op te volgen, ze zijn in ieders belang.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden