Stevan de Geijter wordt de nieuwe assistent van hoofdtrainer Peter Wesselink bij DVS’33 Ermelo

Stevan de Geijter.
Stevan de Geijter.
Foto: DVS'33 Ermelo

Stevan de Geijter wordt de nieuwe assistent-trainer van de A-selectie van DVS’33 Ermelo. Hij volgt Marcel Sileon op die om persoonlijke redenen stopt.

Dit bericht de Technische Commissie (TC) van DVS’33.

Geen onbekende
Stevan de Geijter die hoofdtrainer Peter Wesselink per direct gaat assisteren is geen onbekende voor DVS’33. Hij speelde in de jeugd van DVS en kwam later na zijn studie ook nog uit voor de A-selectie, waarmee hij in 2015 kampioen werd in de Hoofdklasse C en promoveerde naar de Topklasse.

Jongen van de club
Vanaf 2015 is Stevan ook actief als trainer binnen de jeugdopleiding van DVS. Vanaf JO15-1 stroomde hij door naar JO19-1, waar hij aan zijn derde seizoen zou beginnen. Stevan: “Nadat bekend werd dat Marcel helaas noodgedwongen moest stoppen bij de A-selectie, werd ik gebeld door Edmund Mijnheer op mijn vakantieadres, of ik zijn rol zou willen overnemen als assistent-trainer. Maandag heb ik gezeten met de TC en na een goed gesprek, waarin het vertrouwen van hen naar mij werd uitgesproken, zijn we tot een overeenstemming gekomen. Als jongen van de club is het een hele eer om deze functie te mogen uitoefenen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen