DVS’33 Ermelo loot Dongen in voorronde KNVB beker

Foto: dvs33.nl

DVS’33 Ermelo speelt in de voorronde van het KNVB bekertoernooi tegen zondag derdedivisionist Dongen uit het gelijknamige Brabantse dorp.

Door Bram Burggraaff.

Zaterdag 29 augustus
De eerste kwalificatieronde staat gepland op zaterdag 29 augustus in principe om 17.00 uur. Afhankelijk van het aantal Nederlandse clubs, dat zich plaatst voor één van de Europese toernooien (maximaal 5, minimaal 2 clubs) is een aantal clubs vrijgeloot.

Tweede kwalificatieronde
DVS’33 hoort daar niet bij en speelt bij winst op Dongen in de tweede kwalificatieronde een uitwedstrijd tegen de winnaar van Hoogeveen – DOVO. Katwijk en IJsselmeervogels kwalificeerden zich met hun periodetitel rechtstreeks voor het ‘grote’ bekertoernooi; de overige Tweede Divisionisten stromen in de tweede voorronde in.

Zondagclub
De 36 clubs uit de Derde Divisie krijgen aanvulling van 24 verenigingen, die de kwalificatieronde bereikten via de districtsbeker. In de eerste voorronde wordt elke zaterdagclub gekoppeld aan een zondagclub. Doordat er 31 zondagverenigingen in de koker zitten, wordt er één wedstrijd op zondag gespeeld.

Training
Voor zaterdag 25 juli staat er een training van DVS’33 Ermelo op het programma, aanvang 12.00 uur. Deze training zal bestaan uit een onderlinge partij van de hele selectie. Aansluitend zal de kantine open zijn voor een hapje en een drankje. Publiek is van harte welkom, maar men dient zich wel te houden aan de Corona-maatregelen die op het DVS-terrein gelden, waaronder de 1,5 meter afstand en een looproute in de kantine.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden