Corona proof Heideloop/trailrun in Ermelo gaat door

De Heideloop / trailrun van 2019 was een groot succes.
Foto: Harrie van ’t Veld

De Heideloop / trailrun wordt gehouden op zaterdag 19 september. Woensdag 22 juli kwam de toestemming van de gemeente Ermelo binnen voor het evenement met inachtneming van de coronaregels. Loopgroep2000 heeft ervoor gekozen om gespreid te gaan starten tussen 9.00 uur en 10.00 uur.

Door Bram Burggraaff.

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl tot maandag 14 september 24.00 uur. Het startnummer zal worden toegezonden. De starttijd en finishtijd voor de deelnemers op de 7,5 en 15 kilometer zal worden opgeschreven bij het start- en finishpunt op de Groevenbeekse hei bij de boog van Sport-inn Putten.

Het Heideloop / trailrun voert de deelnemers over een prachtig parcours rondom de Groevenbeekse hei en de landgoederen Oud- en Nieuw-Groevenbeek en de 15 kilometer gaat ook door het Sprielderwoud. Een leuke passende herinnering ligt na afloop voor elke deelnemer klaar.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op de nabij gelegen parkeerplaats van sportcentrum Calluna. Loopgroep2000 doet geen incasso mocht de loop niet door kunnen gaan. Alle informatie is te vinden op de website www.loopgroep2000.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden