Dindoa Ermelo maakt trainersstaf compleet met trainersduo Van de Belt en De Bruijne

Foto: dindoa.nl

Met het vertrek van A1-trainer Jan de Boer ontstond er binnen de Technische Commissie van Dindoa een uitdaging. Na een aantal gesprekken gevoerd te hebben is de kogel door de kerk: Roel van de Belt en Daniƫl de Bruijne zijn ingaand het nieuwe seizoen verantwoordelijk voor Dindoa A1.

Geen onbekenden
Beide trainers zijn geen onbekenden in korfballand en zeker niet voor de Ermelose korfbalclub. De Bruijne, jarenlang speler van Dindoa 1, heeft in het verleden diverse teams bij Dindoa en buurtverenigingen getraind. Ook Van de Belt heeft ervaring in het trainerschap en is al eerder trainer/coach geweest van Dindoa A1. Veel ervaring dus bij beide mannen. Ervaring die de jonge spelersgroep goed kan gebruiken, zeker met de doelstelling om te promoveren naar de Overgangsklasse.

Vertserking
Vanaf het nieuwe seizoen komt er ook nog versterking binnen de A-spelersgroep. Boaz Poppe verruilt Unitas voor Dindoa. Al met al een mooi uitgangspunt voor resultaat en korfbalplezier. De trainers Steven Brink en Herman Egberts waren al gecontracteerd voor Senioren 1 en 2.

Met vertrouwen
Jan Velgersdijk heeft besloten zijn taak als verzorger het nieuwe seizoen te willen continueren. Dit mannentrio werkte afgelopen jaar ook al samen. Bij Dindoa is men dan ook uitermate verheugd dat dit voortgezet wordt en ziet men het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet.

Promoveren
Dindoa wil aankomend seizoen met het vlaggenschip promoveren naar de Overgangsklasse en Dindoa 2 is dit seizoen gepromoveerd naar de Reserve Overgangsklasse. Alle hens aan dek dus om kampioen te worden met Senioren 1 en handhaving te bewerkstelligen met Senioren 2.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden