Coronamaatregelen versoepeld: kom samen fietsen met de Veluwse Wieler Vereniging Ermelo

Foto: Veluwse Wieler Vereniging

Nu de regels versoepelen en er weer in kleine groepjes samen gefietst mag worden wil de Veluwse Wieler Vereniging (VWV Ermelo) een oproep doen aan alle nieuwe fietsers die onlangs trotse eigenaar zijn geworden van een stalen of carbon ros.

Dit bericht de VWV Ermelo.

Fietsen populair
In de wielsportmonitor 2020 is becijferd dat de afgelopen 2 jaar 100.000 mensen gestart zijn met wielrennen of mountainbiken. Een mooi getal en het geeft aan hoe populair fietsen de laatste jaren is geworden. De afgelopen maanden is deze populariteit door de corona maatregelen en de noodzaak tot individueel sporten ook nog explosief gestegen. Fietsen gaan als warme broodjes over de toonbank en menig fietsenmaker heeft de voorraad volledig uitverkocht.

Word lid!
Word lid van onze prachtige vereniging! Waarom? Lid worden heeft vele voordelen. Voordelig clubtenue en je fiets en kleding worden via het lidmaatschap automatisch verzekerd en je krijgt korting op alle NTFU toertochten. Naast dat het uiteraard gezellig is om samen te fietsen is er binnen de vereniging veel kennis aanwezig over onder andere mooie routes, fietsonderhoud, hoe je het beste kan trainen en natuurlijk waar de beste koffiestops te vinden zijn.

‘Wij helpen elkaar
Het sociale aspect is belangrijk bij ons. Ook met praktische onderwerpen als: hoe zet je een helm op, net boven de wenkbrauwen en niet achter op het hoofd, helpen wij elkaar.

Wekelijks fietsen
Wekelijks fietsen er meerdere groepen op meerdere niveaus over de weg en door het bos onder leiding van een tourleider die wisselende routes uitzet. De deelname is gratis en vrijblijvend en wij zorgen voor een veilige landing in jouw groep.

Dames
Er is voor de mountainbikende dames een eigen afdeling die zomers iedere dinsdag in verschillende groepen onder begeleiding het bos onveilig maken.

Meer info
Als vereniging hebben wij fietsers van alle niveaus veel te bieden maar het belangrijkst is wat de Veluwse Wieler Vereniging betreft dat samen fietsen de sport nog mooier maakt! Bezoek VWV-ermelo.nl voor meer informatie.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden