Kinderen van 7 t/m 12 jaar mogen weer even zwemmen in Calluna Ermelo

Foto: Interactie Sportbedrijf

Vanaf zaterdag 23 mei mogen kinderen van 7 t/m 12 jaar weer recreatief komen zwemmen met allerlei verschillende spelmaterialen. De kinderen moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma en ook hier geldt reserveren is verplicht.

Dit bericht Interactie Sportbedrijf.

“Onze collega’s worden steeds creatiever in het bedenken van leuke en sportieve activiteiten. Veel inwoners zijn thuis met de feestdagen en dan komt een doe uitje vast goed van pas”, aldus manager Marjo de Groot.

Geen coronaklachten
Op zaterdag 23 mei, zondag 24 mei, zaterdag 30 mei en 2e Pinksterdag 1 juni zijn er 30 kinderen welkom tussen 13:30 en 14:30 uur om een duik te nemen in zwembad Calluna bij Sportbedrijf Interactie. Bij veel animo komt er een uur bij. Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden, maar voor hen gelden natuurlijk ook dat ze geen gerelateerde coronaklachten mogen hebben.

Bootcamp
Ook aan de ouders/verzorgers is gedacht. Tijdens het uur dat hun kind zwemt kan men 45 min. onder leiding een bootcamp volgen op het grasveld met 1,5 m afstand. Er is een combi-ticket voor €7,50 kunnen de kinderen lekker zwemmen en werken de ouders ook gelijk aan hun conditie buiten. Er zijn minimaal 6 volwassenen nodig om de bootcamp door te laten gaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen