Voorzitter DVS’33 Ermelo: “Een zaterdag zonder voetbal zal heel vreemd voelen”

Aart Goossensen, voorzitter van DVS'33.
Aart Goossensen, voorzitter van DVS'33.
Foto: archief Theo Aalten

UPDATE 14 maart 2020:

Gezien het beleid en mededeling van de regering heeft het bestuur besloten dat er met ingang van zaterdag 14 maart geen activiteiten zijn op ons sportpark en is ons clubhuis ook gesloten tot nader te bepalen datum.

Dat is voor alle betrokkenen een drastische maatregel en wij wensen de overheid, landelijk en plaatselijk, en hen die in de zorg werkzaam zijn sterkte en kracht toe om één en ander in goede banen te leiden.

Onze leden zullen verder via allerlei media geïnformeerd worden zodra er weer belangrijk nieuws is.

Namens bestuur DVS’33 Ermelo

Aart Goossensen, voorzitter

“Een zaterdag zonder voetbal zal voor alle betrokken heel vreemd voelen”, zegt Aart Goossensen, voorzitter van DVS’33.  “Ook voor ons als bestuursleden zal het veel thuiszitten worden en wellicht klusjes doen, waar je normaal eigenlijk niet aan toe komt. Ik blijf in ieder geval wel mijn dagelijkse rondje hardlopen. Sporten blijft natuurlijk gezond.’’ 

Door Bram Burggraaff.

Op slot
Het bestuur van DVS’33 Ermelo heeft donderdagavond 12 maart besloten om de hele accommodatie en het clubhuis zaterdag ‘op slot te doen’ in verband met het coronavirus. De competitiewedstrijd van het eerste team tegen Harkemase Boys en alle andere wedstrijden zijn afgelast.

Sluiten van scholen leidend
Zondagavond is er opnieuw overleg, hoe om te gaan met de trainingen in de komende week. Nieuws zal via de DVS-site bekend gemaakt worden. Voorzitter Aart Goossensen: “Voor ons zal leidend zijn, wat de regering beslist over het al dan niet sluiten van de scholen.

Trainingen in beperkte mate
Zolang de scholen open blijven, zullen waarschijnlijk de trainingen in beperkte mate doorgaan. Het is wel wat anders, als kinderen in de buitenlucht bewegen, dan bijeenkomsten van grote groepen mensen. Maar zodra de overheid beslist, dat de scholen dichtgaan, stoppen wij ook helemaal.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen