Jorran van Santen ruilt DVS’33 Ermelo in voor Go Ahead Eagles

Jorran van Santen.
Foto: Archief Theo Aalten

Jorran van Santen beëindigt per 1 maart 2020 zijn contract bij DVS’33 omdat er een prachtige kans voor hem ligt in het betaalde voetbal bij Go Ahead Eagles.

Dit bericht de Technische Commissie (TC) van DVS’33 Ermelo.

Fulltime aan de slag
De 24-jarige van Santen is sinds anderhalf jaar in dienst bij Go Ahead Eagles in Deventer als Performance Analist en hij heeft van deze prachtige club de aanbieding gekregen om vanaf 1 maart fulltime aan de slag te gaan i.p.v parttime. Helaas is voor van Santen deze functie niet te combineren met het trainen en voetballen bij de club waar hij bijna zijn hele leven voor speelt, en heeft hij dit verzoek ingediend bij de Technische Commissie. De Technische Commissie heeft na goed overleg met alle betrokken partijen dit verzoek ingewilligd.

9 doelpunten
Van Santen speelde bijna de gehele jeugdopleiding bij DVS, en maakte in 2013 een uitstapje naar FC Groningen A1. Vanaf 2014 maakte hij gedurende 6 seizoenen onderdeel uit van de A-selectie en was in 2014/2015 onderdeel van het elftal dat kampioen werd in de Hoofdklasse C. In die 6 seizoenen heeft hij in 157 officiële wedstrijden het geelzwart gedragen en wist hij 9 doelpunten te maken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden