Waar en tegen wie spelen de Ermelose voetbalclubs op zaterdag 15 februari 2020

Joshua Patrick opent de score in de thuiswedstrijd van DVS’33 Ermelo tegen Goes.
Foto: Theo Aalten

Waar en tegen wie spelen de Ermelose voetbalclubs op zaterdag 15 februari, voorbeschouwing.

Door Bram Burggraaff.

DVS’33
DVS’33 gaat zaterdag 15 februari op bezoek bij Goes (zon). De Zeeuwse Derde Divisionist speelde afgelopen zaterdag verdienstelijk met 1-1 gelijk bij Ajax en staat met 24 punten uit 19 duels op de twaalfde plaats van de ranglijst.

DVS verloor afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Excelsior’31 met 0-3, maar blijft met 39 punten uit 20 duels op de derde plaats staan, omdat ook de andere ploegen uit de top vier punten verloren. De thuiswedstrijd tegen Goes werd op zaterdag 7 september 2019 met 4-0 ruim gewonnen, dankzij treffers van Joshua Patrick, Olivier Pilon, Christiaan van Hussen en Daniël van Warven.

FC Horst
FC Horst speelt een thuiswedstrijd tegen De Merino’s. De ploeg uit Veenendaal won afgelopen zaterdag met 3-0 van FC Dinxperlo en is nu met 35 punten uit 15 duels alleen koploper in de tweede klasse G. De Ermelose ploeg nam afgelopen zaterdag afstand van de onderste plaatsen door verrassend met 1-3 te winnen bij het hooggeplaatste Batavia’90 in Lelystad.

Paul van Prehn scoorde in die wedstrijd een hattrick voor de Horstenaren. FC Horst begon op 21 september 2019 de competitie met een 5-3 nederlaag bij De Merino’s, ondanks een 2-3 voorsprong bij rust. De ploeg van interim-trainer Bert van Hunenstijn staat op de tiende plaats van de ranglijst met 18 punten uit 15 duels. De wedstrijd op sportpark ‘De Adelaar’ begint om 14.30 uur.

EFC’58
EFC’58 speelt thuis tegen vv Barneveld, dat afgelopen zaterdag op eigen terrein met 4-1 won van vv Ede / Victoria en daardoor steeg naar de zevende plaats met 23 punten uit 15 duels. De Ermelose vierdeklasser won afgelopen zaterdag de derby tegen Prins Bernhard in Uddel met 0-3, dankzij treffers van Mohamed Morren, Nathan Brandwagt en Jochem Dekker.

De ploeg van trainer Carl Adventurin staat op de derde plaats van de ranglijst met 33 punten uit 15 duels, vijf punten minder dan koploper Fortissiomo. EFC’58 begon de competitie met een overtuigende 1-6 overwinning in en tegen Barneveld. De wedstrijd op sportpark ‘De Zanderij’ begint om 14.30 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden