Eerste hardloopbeurs Halve Marathon van Ermelo groots van opzet

Foto: Archief HME

De eerste HME hardloopbeurs op woensdag 12 februari neemt steeds grotere vormen aan. Voorgaande jaren werd er rond deze tijd een informatieavond gehouden voor mensen die gratis wilden meedoen met een beginnerscursus hardlopen.

Het idee dit jaar was om het iets groter aan te pakken, ook voor mensen die al ergens trainen. Inmiddels is duidelijk dat er aanstaande woensdagavond veel informatie te halen is. Zo zal er een infostand zijn over het Randmeren hardloopcircuit.

Aftrap
De aftrap daarvan is op zaterdag 14 maart in Harderwijk met de veertigste Broekhuis halve marathon, waarvoor met zich woensdag direct kan inschrijven. Tevens kan men met vragen terecht bij de stand van Gezondheidspraktijk Mesrits over hardloopblessures en vooral ook het voorkomen van blessures. Verder kan men zich opgeven om gratis te komen trainen als beginner of gevorderde. Daarvoor staan diverse trainers klaar om vragen te beantwoorden.

Nieuwtjes
De organisatoren van de halve marathon van Ermelo hebben zelf heeft ook veel nieuwtjes te melden. Zoals het feit dat dit jaar het parcours gecertificeerd wordt door de Atletiekunie. De entree van de beurs is gratis; de inloop is vanaf 19.30 tot 21.00 uur in de nieuwe sportzaak van Intersport aan de Stationsstraat in Ermelo. Naast het verloten van een paar hardloopschoenen zal er ook 10% korting te krijgen zijn op het hele assortiment van Intersport.

Voor meer informatie: www.halvemarathonermelo.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden