Damesteam Pauwervoll Ermelo koploper na winst tegen Surf

Pauwervoll Dames 1 wint met 4-0 van Surf D1.
Foto: Anne van Hoof

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft donderdagavond 6 februari in sporthal Calluna met 4-0 gewonnen van Surf dames 1. De Ermelose volleybalploeg is nu koploper, maar heeft wel twee wedstrijden meer gespeeld dan de directe concurrent HSC.

Opwarmen
In de eerste set moest Pauwervoll even opwarmen, maar had daarna de overhand. Halverwege de set maakte de thuisploeg meer fouten en wist Surf druk te zetten. In een spannende eindfase trok de thuisploeg toch aan het langste eind en won met 27-25.

Dip
De tweede set leek Pauwervoll hersteld van de dip in de eerste set. De servicedruk op Surf was hoger, hoewel de gasten nooit ver achter bleven. Zonder in de problemen te raken, pakten de Ermelose volleybalsters met 25-18 ook de tweede set.

Spannend
In de derde set werkten beide partijen hard. Er sloop wat onrust in het spel van de thuisploeg, waardoor het spannend werd. Met een hele kleine voorsprong ging de winst uiteindelijk met 25-22 naar Pauwervoll.

Genoeg
In de laatste set pakten beide partijen om en om een kleine voorsprong. De Ermelose ploeg was daar niet van onder de indruk en bleef met de service druk zetten op Surf. Dit was genoeg om met 25-22 ook de vierde set te pakken.

Donderdag
Donderdag 20 februari speelt Pauwervoll Dames 1 in sporthal Calluna tegen Jumbo Van Andel-Ormi D2; aanvang 19.30 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden