EFC’58 Ermelo hervat competitie met inhaalduel tegen Vierhouten

Foto: Eigen foto

EFC’58 hervat de competitie op zaterdag 18 januari 2020 met de inhaalwedstrijd tegen Vierhouten’82; aanvang 15.00 uur. De Ermelose vierdeklasser sloot het eerste deel van de competitie in december uitstekend af door de derby thuis tegen Veluwse Boys met 3-1 te winnen.

Sterk seizoen
EFC, dat bezig is aan een sterk seizoen, bezet met 25 punten uit 11 duels de derde plaats op de ranglijst. Vierhouten won in de laatste wedstrijd met 0-2 bij Gorssel en staat op de elfde plaats met 10 punten uit 10 duels. Zaterdag 25 januari gaat EFC’58 op bezoek Fortissimo in Ede, dat met 34 punten uit 12 wedstrijden fier aan kop staat.

Trainingskamp
EFC’58 heeft zich voorbereid op het tweede deel van de competitie met een trainingskamp in het Spaanse Benidorm. De selectiespelers, technische en medische staf vertrokken op donderdag 9 januari vanaf Airport D Airport Düsseldorf/Weeze naar vliegveld Alicante en keerden afgelopen maandag huiswaarts.

Tijdens het driedaagse trainingskamp werd er onder prima weersomstandigheden getraind op een goed veld en werden er twee oefenwedstrijden afgewerkt. Naast het voetbal was er ook tijd voor groepsactiviteiten en uiteraard een ‘stapavondje’, wat de teamgeest zeker heeft versterkt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen