Lars Dekker blijft nog een seizoen bij DVS’33 Ermelo, misschien zelfs 2

Lars Dekker.
Foto: DVS'33 Ermelo

De Technische Commissie van DVS’33 heeft overeenstemming bereikt met Lars Dekker over verlenging van zijn contract. De 22-jarige middenvelder tekent een contract voor één seizoen met een optie voor nog een tweede seizoen.

De grote stap
Dekker maakt sinds 2016 onderdeel uit van de A-selectie van DVS en heeft, na eerst een seizoen zijn wedstrijden in het tweede gespeeld te hebben, de grote stap weten te maken naar het eerste elftal. De afgelopen seizoenen pakte Dekker zeer regelmatig zijn speelminuten in de basis en als invaller.

Zeer belangrijk
Begin dit seizoen heeft hij een aantal maal als linksback gespeeld, maar zijn kwaliteiten komen het beste tot uiting op het middenveld. Na de winterstop heeft Lars zijn kans weer gegrepen en afgelopen zaterdag was hij nog zeer belangrijk met twee assists in de wedstrijd tegen ODIN’59.

DVS-jeugdopleiding
Lars doorliep een deel van de DVS-jeugdopleiding en de Technische Commissie is dan ook zeer verheugd dat een speler van de club kiest voor een langer verblijf. Lars Dekker: “Ik voetbal inmiddels een aantal jaar in de A-selectie van DVS. En dat doe ik vol trots! De afgelopen weken heb ik goed nagedacht over mijn toekomstplannen. Voor mijn ontwikkeling is het belangrijk dat ik voldoende speeltijd krijg. Die garantie heb je nooit, maar na een positief gesprek met Edmund Mijnheer en Geerling Hamstra heb ik de knoop doorgehakt. Ik heb het goed naar mijn zin hier in Ermelo. Alles is goed geregeld en ik heb vertrouwen dat ik ook het komende seizoen genoeg speelminuten maak.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden