Ali Akla verdedigt opnieuw de geelzwarte kleuren van DVS’33 Ermelo

Ali Akla.
Ali Akla.
Foto: DVS'33 Ermelo

Ali Akla speelt komend seizoen weer voor DVS’33 Ermelo. De 26-jarige aanvaller, die in de zomer van 2016 naar IJsselmeervogels vertrok, keert nu terug op het oude nest. De Technische Commissie is met hem een contract voor één seizoen overeen gekomen.

Sterk seizoen
Nadat Akla met DVS in 2015 kampioen geworden was, beleefde hij een zeer sterk seizoen in de Topklasse bij de geelzwarten. Ali Akla verdiende hiermee een prachtige transfer naar IJsselmeervogels en werd met de club uit Spakenburg direct kampioen in de derde divisie. Afgelopen seizoen gooide een zware blessure roet in het eten, maar de aanvaller is weer volledig fit en klaar om in de tweede seizoenshelft veel minuten te gaan maken.

Goed gevoel
Ali Akla: “In de afgelopen maanden heb ik veelvuldig contact gehad met Edmund Mijnheer. We zijn samen kampioen geworden in 2015 en in onze gesprekken kreeg ik een goed gevoel over een terugkeer naar mijn oude club. Er werd veel vertrouwen in mij uitgesproken en dat wil ik volgend seizoen graag terugbetalen door succesvol te zijn met DVS’33.”

Beleidsadviseur
In het dagelijks leven is Akla werkzaam als beleidsadviseur bij de Gemeente Utrecht. De voormalig inwoner van Harderwijk is tegenwoordig woonachtig in Almere.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen