Loopgroep2000 organiseert de 4e ‘De Tol trailrun’

Foto: Harry van ’t Veld

Loopgroep2000 houdt op zaterdag 25 januari voor de vierde keer een prachtige Trailrun in Nunspeet over de afstanden 7,5, 15 en 21 kilometer. Het evenement was vorig jaar een groot succes met veel deelnemers uit de regio, waaronder Ermelo.

Mooie extra lus
Het parkoers loopt langs en over de zandverstuivingen en de nieuwe 21 kilometerroute heeft een mooie extra lus door het bos en langs en de beken. Het team van Loopgroep 2000 gaat het parkoers duidelijk uitzetten met gele bordjes en lint. Deelnemers kunnen zich inschrijven in de kantine van camping ‘De Tol’ aan de Elspeterweg.

Starttijd
De starttijd is om 9.30 uur voor alle afstanden. Na afloop is er een verloting op startnummer met prijzen aangeboden door de camping de Tol en Intersport Meijers uit Ermelo. Voor iedereen een gratis consumptiemunt en een mooie herinnering en ook nog bekers voor de winnaars per afstand.

Inschrijven
Inschrijven kan tot vrijdagmiddag 24 januari 12.00 uur op www.inschrijven.nl of op de dag van de loop zaterdag tot 15 minuten voor vertrek. Alle informatie is te vinden op de website van Loopgroep2000:

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden