Wat is het geheim van het jaarlijkse Van Buuren Zaalvoetbaltoernooi Ermelo?

Ruim een week terug, op zaterdag 4 januari, werd het 27e Van Buuren Zaalvoetbaltoernooi georganiseerd in sporthal Triade. Het geheim van jet jaarlijks terugkerende succes? Sportiviteit en gezelligheid, de schitterende goals, fraaie acties en fabuleuze reddingen. Maar net zo belangrijk voor het succes van het toernooi is de wedstrijdleiding in de vakkundige handen van Bas, Ramon, Jan Willem, Jaap en Dennis. 

De overwinning ging voor het tweede achtereenvolgende jaar naar het team Van Buuren Schildersbedrijf.

Met fotoreeks door Vera Heidekamp.

Halve finales
De beide halve finales werden gewonnen na strafschoppenseries. Jack Doggies versloeg Automakelaar Midden Nederland en Van Buuren nam de penalty’s ook beter dan RKZVV Franciscus 1. In de wedstrijd om de derde en vierde plaats won Automakelaar Midden Nederland met 4-1 van RKZVV Franciscus.

Finale
In een finale kwam Van Buuren op een 2-0 voorsprong, maar vlak voor tijd scoorde Jack Doggies de aansluitende 2-1. Dat leverde een super spannende slotfase op, waarin het team van de naamgever van het toernooi de voorsprong wist vast te houden en net als in 2019 het toernooi won.

Topscorer en beste keeper
Topscorer van het toernooi werd Vincent van der Heide van Jack Doggies met vijf doelpunten. Bert van Gens, keeper van Automakelaar Midden Nederland, werd uitgeroepen tot de beste keeper van het toernooi met slechts één tegendoelpunt.

Meest ludieke actie
De prijs voor meest ludieke actie ging naar het dochtertje van Ralf van den Berg, die het veld opvloog, toen haar vader scoorde.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden