Sten Vreekamp komt DVS’33 Ermelo versterken en Olivier Pilon blijft

Sten Vreekamp, Edmund Mijnheer en Olivier Pilon.
Sten Vreekamp, Edmund Mijnheer en Olivier Pilon.
Foto: Theo Aalten

De Technische Commissie (TC) van DVS’33 heeft overeenstemming bereikt met Sten Vreekamp over een contract voor komend seizoen. Daarnaast heeft aanvaller Olivier Pilon zijn contract bij de Ermelose derde divisionist met één seizoen verlengd.

Sten Vreekamp
Sten Vreekamp speelt dit seizoen voor zondag derde divisionist FC Lienden. De 23-jarige rechtsbenige verdediger doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht, waarna hij voor Spakenburg en Katwijk speelde. De Amersfoorter tekent een contract voor één seizoen. Vreekamp is in het dagelijks leven student Sportmarketing op de Johan Cruyff Academy in Amsterdam. Sten Vreekamp in een reactie: “Ik heb erg veel zin in volgend seizoen en hoop met mijn snelheid, duelkracht en het zoeken naar de voetballende oplossing van waarde te zijn voor DVS.”

Oliver Pilon
De TC heeft tevens overeenstemming bereikt met aanvaller Oliver Pilon om zijn contract met één jaar te verlengen. De 26-jarige topscorer van vorig seizoen gaat op voor zijn derde seizoen in geelzwarte dienst. Pilon: “Ik heb het nog altijd ontzettend goed naar mijn zijn bij DVS en voel me erg thuis in Ermelo.”

Reactie TC
Edmund Mijnheer namens de Technische Commissie: “Met het vastleggen van Vreekamp hebben we de gewenste vervanging aan de rechterkant van de verdediging na het aangekondigde vertrek van Frank van der Burg. Olivier Pilon is al sinds zijn komst naar DVS van grote waarde voor het elftal en wij zijn dan ook heel blij dat hij voor een langer verblijf bij ons heeft gekozen.’’

Vertrekkende spelers
Verdediger Frank van den Burg vertrekt na twee seizoenen. Spits Joshua Patrick zal in navolging van zijn broer Enrico komend seizoen niet meer spelen voor de Ermelose derde divisionist. Beide spelers kwamen eind vorig seizoen over van competitiegenoot DOVO.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen