FC Horst Ermelo krijgt flink pak slaag in Lunteren

Amer Torkmani redt de eer voor FC Horst door 3-1 te scoren.

FC Horst heeft zaterdag 7 december de uitwedstrijd tegen Lunteren met 6-1 ruim verloren. De Ermelose tweedeklasser is gezakt naar de 11e plaats op de ranglijst met 13 punten uit 11 duels.

3-0 achter
FC Horst speelde een zwakke wedstrijd en stond na een half uur al met 3-0 achter door doelpunten van Hans van Essen, Rick Degenaar en Wasley Theuns voor Lunteren. Even keerde de hoop nog terug bij FC Horst, toen Amer Torkmani op slag van rust 3-1 scoorde. In de tweede helft liep Lunteren echter uit naar 6-1; de doelpuntenmakers waren: Rick Degenaar, Wesley Theuns en Georgy Theuns.

Zaterdag
Komende zaterdag speelt de ploeg van trainer Martijn Kuis de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen Valleivogels. De ploeg uit Scherpenzeel kwam in de thuiswedstrijd tegen FC Dinxperlo niet verder dan een 0-0 gelijkspel en staat nu op de zevende plaats met 16 punten uit 11 duels.

Vuurwerkshow
Na de wedstrijd is er vanaf 17.00 uur een grote Vuurwerkshow mogelijk gemaakt door Vuurwerkoutlet Ermelo. Aansluitend is er livemuziek in de kantine door de bands Ed’s Garage en The Not Dead Jets. De toegang is gratis.