Dames1 Pauwervoll Ermelo pakt alle setpunten tegen NVC Nijkerk

Foto: Laura Schreuder

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft in sporthal Calluna de thuiswedstrijd tegen NVC dames 1 uit Nijkerk met 4-0 gewonnen.

Sterke service
In de eerste set was Pauwervoll al snel de bovenliggende partij en zette veel druk, maar de gasten bleven lang in de buurt. Halverwege namen de Ermeloƫrs met een sterke service afstand en wonnen de set met 25-19.

Rommelig
In de tweede set werd het rommelig bij de thuisploeg. Het jonge Nijkerkse team verdedigde veel ballen en kwam er vaak uit met een goede aanval, maar het lukte niet om Pauwervoll uit het spel te halen. Uiteindelijk trokken de Ermelose volleybalsters met 25-22 toch aan het langste eind.

Niet onder de indruk
In de derde set kreeg de thuisploeg weer wat meer grip op de gasten en werd er degelijk volleybal getoond. NVC was niet onder de indruk en leek in de buurt te kunnen blijven. De Ermelose ploeg wist uiteindelijk door te zetten en pakte met 25-17 ook de derde set.

Gelijk op
In de laatste set ging het lang gelijk op. De Nijkerkse dames waren naarstig op zoek naar een punt, terwijl Pauwervoll de vijf punten in Ermelo wilde houden. Bij 18-18 was de stand in evenwicht. Even leken de Ermeloƫrs weg te zakken, maar de thuisploeg herpakte zich knap en wist ook het laatste punt binnen te slepen door de laatste set met 25-20 te winnen.

Donderdag
Het Ermelose damesteam speelt op donderdag 6 december in sporthal De Rummels te Hierden tegen koploper HSC dames 1.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden