Dames1 Pauwervoll Ermelo troeft SV Dynamo op alle fronten af

Foto: Linda Dubbeld

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft donderdagavond 21 november in sporthal Calluna met 4-0 gewonnen van SV Dynamo dames 6 uit Apeldoorn. 

Voortvarend
De thuisploeg ging voortvarend van start. Door hard en diep achterin het veld te serveren, kwam Dynamo direct onder druk te staan. Ook in de rally’s waren de Ermeloërs alert en de gasten kregen weinig kans om te scoren en verloren de set met 25-13.

Hoofd koel
Met dezelfde tactiek in de tweede set pakte Pauwervoll opnieuw een voorsprong. Dynamo veroverde wel meer punten en leek halverwege de set grip op de thuisploeg te krijgen, maar de Ermelose volleybalsters hielden het hoofd koel, wat leidde tot de 25-19 setwinst.

Loeiharde aanvallen
De derde set was Pauwervoll even zoekende, maar al snel kwamen de service en de aanval weer op gang. Mede dankzij loeiharde aanvallen van Crystal Koelewijn en servicedruk van Renske Beulen en Linda van Norden had Dynamo niks in te brengen en werd de derde set met 25-12 ook gewonnen.

Eindsprint
In de laatste set speelde Pauwervoll met dezelfde bravoure als de eerste drie sets, maar er sloop wat vermoeidheid in het Ermelose team. Dynamo bleef tot 18-18 in de buurt, maar kon desondanks de thuisploeg niet echt in de problemen brengen. Met een eindsprint pakten de Ermeloërs ook de laatste set met 25-22.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen