EFC’58 Ermelo boekt ruime overwinning

EFC’58 blijft het uitstekend doen dit seizoen. Zaterdag 26 oktober werd de thuiswedstrijd tegen FC RDC uit Deventer met maar liefst 6-0 gewonnen. De Ermelose vierdeklasser staat op de derde plaats met dertien punten uit zes duels.

De eerste 20 minuten was het een open wedstrijd, waarbij het initiatief bij EFC’58 lag. In de 25e minuut opende Jorick Priem de score voor de thuisploeg op aangeven van Mika Schuur. De doelpuntenmaker stond vijf minuten later zelf aan de basis van de 2-0, die door Ewan Dekker werd binnen geschoten.

Dat was tevens de ruststand. In de tweede helft ging het hard. Een gecontroleerd spelend EFC scoorde binnen een kwartier driemaal met treffers van Ewan Dekker (3-0 en 5-0) en Jorick Priem (4-0). Een kwartier voor tijd bepaalde Mika Schuur de eindstand op 6-0.

Trainer Carl Aventurin was niet alleen tevreden over de effectiviteit van zijn aanvaller, maar ook dat achterin ‘de nul’ gehouden was, dankzij de vordering, die zijn ploeg verdedigend maakt.

Komende zaterdag speelt de ploeg van trainer Carl Aventurin een uitwedstrijd tegen vv Ede/Victoria. De fusieclub verloor afgelopen zaterdag met 3-0 bij SDS’55 en staat met twee punten uit zes duels op de dertiende plaats van de ranglijst.