Driemaal goud voor Kemposchool Kanhai uit Ermelo

Ashvini en Avinash Ramasray.
Foto: Soeresh Kanhai

Twee Kempoka’s van kemposchool Kanhai uit Ermelo hebben goed gepresteerd op de Europese Kampioenschappen Kenpo-karate van de I.K.K.A. (International enpo Karate Association), die afgelopen weekend werden gehouden in Utrecht.

De 23-jarige Ashvini Ramasray en de 19-jarige Avinash Ramasray deden onder leiding van Soeresh Kanhai mee aan dit kampioenschap. Vrijdag vond het onderdeel kata ongewapend en gewapend voor de brown en black belts plaats. Ashvini won goud in beide onderdelen en werd Europees Kampioen.

Later op de middag mocht Avinash zijn performance laten zien in de categorie Kata ongewapend. Hij liep zijn kata heel strak en won ook goud.

Als Europees kampioen moest Ashvini de volgende dag strijden in de Grand Championship voor black belts. Een divisie waarin alle kampioenen uit verschillende divisies tegen elkaar strijden. Na een spannende wedstrijd is Ashvini tweede geworden.

  • Na deze mooie prestaties mogen de kempoka’s van kemposchoool Kanhai in november weer aan de bak bij het Nederlands kampioenschap.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden