Bernhard- en Ireneschool winnaars Schoolvoetbaltoernooi DVS’33 Ermelo

De spelers van de Bernhardschool.

De weergoden waren de 250 jongens en meisjes van de groepen 5 en 6 en het ruim opgekomen publiek afgelopen woensdagmiddag 9 oktober opnieuw goed gezind bij de tweede dag van het DVS-Schoolvoetbaltoernooi. Want net als een week eerder bij de groepen 3 en 4 begon het pas na afloop van de wedstrijden te regenen.

Groep 6
De Bernhardschool 1 werd winnaar bij groep 6 door in de finale de Cantharel met 3-0 te verslaan. De Klokbeker 2 eindigde op de derde plaats door de ‘kleine finale’ tegen de Beatrix 2 met 1-0 te winnen.

Groep 5
Bij groep 5 ging de zege naar de Ireneschool door een 2-0 overwinning tegen de Goede Herderschool. In de strijd om de derde en vierde plaats won de Beatrixschool 2 van de Julianaschool 1.

De spelers van de Ireneschool. (foto: Kars van ’t Slot)

Alle deelnemers winnaar
Gezien de beleving en spelvreugde waren eigenlijk alle deelnemers winnaars, mede omdat de scholen die met meerdere teams deelnamen, deze zo gelijkwaardig mogelijk hadden gemaakt..

Fraaie nekers
Ook bij de twaalfde editie van dit breedtesport-evenement van DVS was sportcafé Calluna van John en Ria Schneider de sponsor van de fraaie bekers. De scheidsrechters, studenten van Landstede Sport en Bewegen, en Ferry Hop zorgden voor perfecte leiding van de sportieve wedstrijden.

Vlekkeloos
Het toernooi verliep ook deze keer vlekkeloos, mede dankzij de inzet van Dennis Temmink, Kars van ’t Slot, Marco Hop, Reijer Pluim. Jack van Santen en Riet van Diermen (kantine). Dankzij de onderhoudsploeg van DVS was het geluid op de velden weer perfect voor elkaar.