FC Horst Ermelo verliest ook 3e competitiewedstrijd

Paul van Prehn kwam tweemaal alleen voor de keeper.

FC Horst heeft zaterdag 5 oktober ook de derde competitiewedstrijd verloren. In Veenendaal was het hooggeplaatste VRC met 1-0 te sterk voor de Ermelose tweedeklasser, die met 0 punten uit 3 duels op de 12e plaats van de ranglijst staat.

Recht op winst
Tegen VRC, dat nog geen punten verloor, had FC Horst recht op de winst. In de eerste helft kwam Paul van Prehn tweemaal alleen voor de keeper, maar scoorde niet. Na rust wist Ramazan Leebeek van dichtbij niet te scoren en raakte hij ook nog een keer de onderkant van de lat. Het was daarom erg zuur, dat in de voorlaatste minuut Mitch v.d. Berg de winnende 1-0 scoorde voor VRC.

Vorige week
De ploeg van trainer Martijn Kuis speelde vorige week zaterdag de eerste thuiswedstrijd tegen Batavia’90. In de eerste helft miste de Ermelose ploeg drie goede kansen, waardoor de ruststand 0-0 was. In de tweede helft scoorden Guido Pauw, Anthony Romijn en Youssof Tokhi voor de ploeg uit Lelystad; eindstand 0-3.

FC Horst speelt komende zaterdag een thuiswedstrijd tegen AVW’66. De ploeg uit Westervoort staat na de 3-4 thuisnederlaag tegen De Merino’s op de negende plaats van de ranglijst met 2 punten uit 3 duels.