Twintig teams strijden om bekers bij 12e schoolvoetbaltoernooi van DVS’33 Ermelo

Foto: PR DVS'33 Ermelo

Woensdag 2 oktober was het eerste gedeelte van het 12e schoolvoetbaltoernooi van DVS’33 Ermelo aan de beurt. Onder droge weersomstandigheden werd het één groot voetbalfeest .

Maar liefst 200 kinderen waren er deze middag aanwezig op de prachtige velden van DVS.

Door PR DVS’33 Ermelo.

Groep 3
Bij groep 3 werd het toernooi gewonnen door het team van Beatrix dat in de finale de Cantharel versloeg. De Klokbeker 2 won de kleine finale van de Bernhard.

Groep 4
Bij groep 4 wist de Klokbeker 2 in de finale te winnen van de Beatrix. Om de 3e en 4e plaats versloeg de Irene na penalty’s het team van de Margriet.

20 teams
Met 20 teams was het met name druk voor wedstrijdleider Hielke Sietsma, die als geen ander met uitslagen en schema’s kan werken. Als scheidsrechter waren de studenten van Landstede actief. Zij acteerden als echte spelleiders. Daarnaast regelde Kars van ’t Slot de ontvangst en assisteerde bij de uitslagendienst . Marco Hop zorgde weer voor het op tijd beginnen en laten stoppen van de wedstrijden . In het clubhuis zorgde Willem Bijdevier voor de inwendige mens en organisator Jack van Santen had de algemene leiding .

Trots
Natuurlijk was John Schneider die samen met zijn vrouw Ria namens Sportcafé Calluna, al weer voor de twaalfde keer sponsor was van deze happening, trots op de spelvreugde die er op het gezicht van ieder kind te lezen was. John kan samen met de organisatie en de medewerkers terug kijken op een geweldig geslaagd breedtesport evenement , waarbij ook de medewerking van de scholen natuurlijk belangrijk is. Mooi was het ook om te zien dat alle scholen gehoor hadden gegeven aan het verzoek om de teams gelijkmatig in te delen. Dat kwam het plezier zeker ten goede.

Woensdagmiddag 9 oktober zijn de groepen 5 en 6 aan de beurt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden