Dames1 Pauwervoll Ermelo bezwijkt onder ‘service-geweld’ van Ormi Epe

Op zaterdag 28 september reisde het eerste damesteam van Pauwervoll af naar Epe voor de wedstrijd tegen Jumbo Van Andel-Ormi dames 2.

Niet onder de indruk
De eerste set waren beide teams zoekende, waardoor de wedstrijd wat tam begon. De Ermeloƫrs probeerden met een hoge servicedruk een voorsprong op te bouwen, maar Ormi was hier niet van onder de indruk. De thuisploeg bouwde uiteindelijk een voorsprong op en gaf deze niet meer weg. Pauwervoll verloor de eerste set met 25-19.

Lange adem
De tweede set ging Pauwervoll iets harder van start, waardoor zij een minimale voorsprong wist op te bouwen. Ormi liet de gasten niet uitlopen, maar de adem van Pauwervoll was lang genoeg. Pauwervoll pakte de tweede set met 23-25.

Service-geweld
De derde set had Pauwervoll geen antwoord op het service-geweld van de thuisploeg. Al vroeg in de set was de achterstand flink en het lukte de Ermelose volleybalsters niet dichterbij te komen. De derde set ging verloren met 25-14.

Niet genoeg
De vierde set liet Pauwervoll bij vlagen het spel zien waar op getraind wordt. Deze vlagen waren echter niet genoeg om Ormi in de problemen te brengen. Pauwervoll moest ook de vierde set laten gaan met 25-20.

Volgende wedstrijden
De eerstvolgende competitiewedstrijd wordt gespeeld op donderdag 3 oktober tegen Blok EVC dames 2. Deze wedstrijd wordt om 19.30 uur gespeeld in Calluna Ermelo. Tussendoor spelen de Ermeloƫrs een bekerwedstrijd, op dinsdag 1 oktober om 20.30 uur tegen D.O.S. dames 1 uit Lunteren.