Schoolvoetbaltoernooi 2019 bij DVS’33 Ermelo op 2 en 9 oktober

De prijsuitreiking van het Schoolvoetbaltoernooi in 2018.
De prijsuitreiking van het Schoolvoetbaltoernooi in 2018.
Foto: Archief Theo Aalten

DVS’33 Ermelo organiseert dit jaar voor de 12e keer het Schoolvoetbaltoernooi voor de jongens en meisjes van de groepen 3 tot en met 6 van de Ermelose basisscholen. De groepen 3 en 4 komen op woensdag 2 oktober in actie en op woensdag 9 oktober is het de beurt aan de groepen 5 en 6.

Op deze woensdagmiddagen zullen er weer honderden kinderen genieten op de sportvelden van DVS’33 aan de Sportlaan. De Ermelose voetbalvereniging zet zich al jaren in voor de breedtesport, omdat sport en bewegen heel belangrijk zijn voor de jeugd en kinderen op deze manier kunnen ondervinden hoe leuk voetbal kan zijn.

Er wordt gespeeld op een half veld in teams van zeven tegen zeven spelers, hetgeen goed past bij deze leeftijdsgroepen. De opzet is, dat scholen die bij een bepaalde groep met meerdere teams deelnemen, deze zo gelijkmatig mogelijk maken, waardoor niet de prestatie maar het voetbalplezier centraal staat.

Het toernooi wordt mogelijk gemaakt door de medewerking van vele DVS-vrijwilligers, die meehelpen met de organisatie, als scheidsrechter of in de kantine. Ook dit jaar sponsort sportcafé Calluna van John en Ria Schneider de fraaie prijzen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen