EFC’58 Ermelo biedt nieuwe jeugdleden veel extra’s

Foto: EFC'58 Ermelo

EFC’58 nodigt jeugdige voetballers uit om lid te worden van de vereniging en biedt hen veel extra’s. Onder het motto ‘Kom fijn voetballen bij de leukste club van Ermelo’, kunnen nieuwe jeugdleden de eerste drie maanden gratis trainen en voetballen.

Bij EFC wordt twee keer per week training gegeven door goede voetbaltrainers. Bovendien zorgt de club voor de wedstrijdkleding. Men speelt en traint op een prachtig sportpark met prima voorzieningen. EFC is een hele gezellige vereniging, die ook buiten het voetbal veel voor haar jeugdleden doet.

Aanbod
Bij een blijvend lidmaatschap krijgen de jeugdvoetballers een Hummel trainingsshirt met de eigen naam en het EFC’58-logo erop cadeau. Dit aanbod is geldig tot 1 december 2019 en geldt voor alle jeugd tot en met 16 jaar.
EFC’58 houdt een speciale septemberactie, waarbij iedereen die spelend jeugdlid wordt (tot en met 16 jaar), een voetbal krijgt van zijn of haar favoriete club. Nieuwe leden met als geboortejaar 2008, ontvangen nog een extra verrassing bij een blijvend lidmaatschap.

Speel je al bij EFC?
Wie al speelt in de jeugd van EFC en een nieuw jeugdlid opgeeft, helpt daarmee de vereniging en ontvangt eveneens een voetbal van de favoriete vereniging. Leden van EFC’58 krijgen ook nog 10% korting op de aankoop van voetbalschoenen bij Intersport.

Aanmelden
Aanmelden kan via de site www.efc58.nl door te klikken op ‘Lid worden?’ en de persoonlijke gegevens in te vullen. Voor vragen en meer informatie, kan een berichtje gemaild worden naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden