Veluwse Wielervereniging Ermelo fietst de Herfsttocht

Foto: Veluwse Wielervereniging Ermelo

De Veluwse Wielervereniging houdt op zaterdag 14 september de Herfsttocht Ermelo, waarbij men kan kiezen uit routes van 80, 100 en 135 kilometer. De deelnemers kunnen aan het einde van het fietsseizoen genieten van de heide in bloei, weidse landschappen en lekker doortrappen op de Veluwse heuvels.

Lus
De volledig uitgepijlde routes gaan alle drie over de Hoog Buurlose Heide. Bij de 100 en 135 kilometer afstanden rijdt men over de prachtige heidevelden rond Elspeet en Uddel, de heuvels van de Noordwest Veluwe, zoals de Aardhuisweg en de klim naar Hoog Buurlo. Bij de 135 kilometer route is er nog een lus aan vastgeknoopt via de Knobbel, de bekende klim bij Oldebroek. De ondergrond is verharde fietspaden, asfalt- en klinkerwegen.

Start en finish
De start en finish voor alle afstanden is bij De Muzenhof aan de Leuvenumseweg 66 te Ermelo. Naast een gastvrije ontvangst is daar ook kleed- en douchegelegenheid. De HTE voldoet aan het hoogst kwaliteitsniveau van wielersportbond NFTU; bij de VWV draagt men met trots het keurmerk ‘NFTU Extra Goed Geregeld.’ De vertrektijden zijn: 80 en 100 kilometer: tussen 8.00 en 10.00 uur; 135 kilometer, tussen 8.00 en 9.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden