LTV Irminloo in Ermelo zoekt rolstoeltennissers

Levi zoekt tennismaatje.
Foto: Eigen foto

LTV Irminloo is hard op zoek naar mensen “’jong en oud’ met een beperking die graag eens willen proberen wat tennissen in een rolstoel met je doet. Het gevoel van vrijheid, snelheid en wendbaarheid is fantastisch.

Kom het zelf ervaren op zondag 8 september, aanvang 14:00 uur op het tennispark van Irminloo aan de Klaverlaan in Ermelo.

Maatje voor Levi
Voor Levi de Kam, die 10 jaar is en bij Irminloo tennist, zoeken we ook een of meerdere maatjes waarmee hij kan rolstoeltennissen. Ben je tussen de 6 en 21 jaar en lijkt het je leuk om te leren (rolstoel) tennissen? Maakt niet uit welke lichamelijke beperking je hebt (wel of niet rolstoel gebonden), vraag een gratis proefles bij LTV Irminloo aan. Voor de jeugd heeft LTV Irminloo een aanbod voor het volgen van trainingen.

Esther Vergeer Foundation
Om kinderen kennis te laten maken met rolstoeltennis bij een vereniging hebben we een samenwerkingsverband met de Esther Vergeer Foundation. Er zijn regelmatig open dagen bij tennisverenigingen in het hele land.
Meer informatie over de Esther Vergeer foundation kunt u vinden op: https://esthervergeerfoundation.nl/

Plezier en gezelligheid
Rolstoeltennis is uitermate geschikt voor mensen die als gevolg van een beperking of een blessure niet meer in staat zijn om staand te tennissen. Het zorgt voor een gezonde manier van bewegen, geeft je plezier en gezelligheid. Het leuke van rolstoeltennis is dat je behalve met je groepje ‘Rollers’ ook met je familie, vrienden en bekenden kunt tennissen. Daarnaast biedt het mogelijkheden om jezelf te verbeteren en uit te dagen, dit bewijzen de Nederlandse toprolstoeltennissers keer op keer. Zij behoren al jaren tot de wereldtop. Alle aspecten van het valide tennis komen ook bij rolstoeltennis aan bod.

Aangepast
LTV Irminloo heeft 10 banen, een prachtig clubhuis en een aangepaste MIVA-toilet incl. douche welke uiteraard allemaal toegankelijk zijn voor mensen met een rolstoel. Informatie: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden