FC Horst Ermelo boekt overtuigende bekerwinst

Elroy Martens (rechts) scoort de 0-3 en 0-4 voor FC Horst .

FC Horst heeft de eerste poulewedstrijd in het districtsbekertoernooi tegen zondag tweedeklasser WSV overtuigend met 0-4 gewonnen. Eersteklasser Nunspeet versloeg in de andere poulewedstrijd tweedeklasser VSCO’61 met 2-0.

Knappe individuele actie
FC Horst begon sterk aan de wedstrijd en kwam na zes minuten op een 0-1 voorsprong, toen Dennis Folkers een knappe individuele actie in tweede instantie doeltreffend afrondde. In de 38e minuut vergrootten de gasten de voorsprong. Een corner van Dennis Folkers werd door een verdediger van WSV in eigen doel gewerkt: 0-2.

Op fraaie wijze
Na rust ging FC Horst uitstekend door. Spits Elroy Martens zorgde in de 60e minuut met een bal achter het standbeen langs op fraaie wijze voor 0-3 en bepaalde in de 75e minuut met zijn tweede treffer de eindstand op 0-4.

FC Horst speelt zaterdag 7 september de tweede poulewedstrijd thuis tegen Nunspeet; aanvang 14.30 uur.