Aanvangstijd oefenwedstrijd DVS’33 Ermelo – VVSB gewijzigd

Nieuweling Enrico Patrick (rechts) maakt veel indruk in de oefencampagne van DVS’33 Ermelo.
Foto: Theo Aalten

De oefenwedstrijd, die DVS’33 Ermelo op zaterdag 3 augustus (morgen) speelt tegen VVSB in IJmond stadion van Telstar in IJmuiden, begint om 13.30 uur en niet zoals eerder onder andere op de DVS-site vermeld stond om 14.30 uur.

De Ermelose club treft de ploeg uit Noordwijkerhout ook in competitieverband op zaterdag 9 november 2019 en zaterdag 11 april 2020. De wedstrijden tegen de zondagclub VVSB beginnen beiden om 18.00 uur.

DVS speelt op woensdag 7 augustus op eigen terrein een wedstrijd tegen Sparta Nijkerk; aanvang 20.00 uur. Het betreft de tweede wedstrijd in de eerste ronde van het toernooi om de Harry Hamstra Cup. Een dag eerder wordt in Spakenburg de eerste wedstrijd gespeeld tussen Tweede Divisionist IJsselmeervogels en Derde Divisionist DOVO.

Sparta Nijkerk promoveerde via de nacompetitie uit de Hoofdklasse naar de Derde Divisie en zal ook in competitieverband tegen DVS’33 spelen. De eerste wedstrijd is op zaterdag 28 september in Nijkerk. De return in Ermelo wordt gespeeld op zaterdag 29 februari 2020.

De finalewedstrijden om de Harry Hamstra Cup worden op zaterdag 10 augustus afgewerkt op het Nijkerkse sportpark ‘De Ebbenhorst’. DVS’33 Ermelo komt dan om 17.30 uur in actie tegen IJsselmeervogels. Daarvoor speelt Sparta Nijkerk tegen DOVO.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden