Loopgroep2000 houdt eerste Heideloop/trailrun in Ermelo

Foto: Archief Harry van ‘t Veld

Loopgroep2000 houdt op zaterdag 21 september in samenwerking met Running2000 en zwembad/sporthal Calluna haar eerste Heideloop/trailrun. Een prachtige loop, die start achter sportcentrum Calluna op de Groevenbeekse hei.

De routes voeren langs en door de heidevelden en door nieuw-Groevenbeek richting het kasteel en over mooie single paadjes.

Twee afstanden
Er zijn twee afstanden bij dit recreatieve loopevenement, de 7,5 en 15 kilometer. De start is om 10.00 uur. De splitsing tussen beide afstanden is vlak voor het tunneltje onder de provinciale weg Ermelo-Putten. De 15 kilometer maakt nog een mooie tour door Oud-Groevenbeek met wat hoogteverschil. Het parcours zal worden aangegeven met pijlen en er zijn een aantal meefietsers. Sponsor is Sport-inn Putten. die voor wat leuke prijsjes zal zorgen voor de winnaars en ook prijzen voor de verloting beschikbaar stelt.

Inschrijven
De inschrijving is in de kantine van Calluna tot tien minuten voor de start. De voorinschrijving is vanaf heden geopend via www.inschrijven.nl Alle deelnemers krijgen een mooie, passende herinnering. Alle informatie is te vinden op de website: www.loopgroep2000.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen