FC Horst Ermelo heeft selectie voor volgend seizoen rond

Elroy Martens en Ramazan Leebeek weer herenigd.
Elroy Martens en Ramazan Leebeek weer herenigd.
Foto: Archief Alie van de Mheen

De Technische Commissie van FC Horst heeft de A-selectie van FC Horst voor het seizoen 2019-2020 bekend gemaakt. De Ermelose tweedeklasser heeft zich versterkt met vijf spelers van buitenaf.

Roelof de Groot
Roelof de Groot keert terug bij de club, waar hij vanaf de jongst jeugd tot de C-junioren speelde. De 24-jarige verdediger speelde een aantal seizoen bij DVS’33 Ermelo en vervolgens bij VVOG in Harderwijk. Daar moest hij stoppen vanwege een chronische enkelblessure.

Isa Kiziler en Ramazan Leebeek
Ook Isa Kiziler keert na één seizoen terug bij FC Horst. De 23-jarige aanvaller speelde het afgelopen jaar bij eersteklasser Nunspeet. Ook Ramazan Leebeek keert na een seizoen bij sv Lelystad’67 gespeeld te hebben, terug bij FC Horst.

Nieuw
Nieuw in de selectie zijn Yasar Leebeek, een middenvelder / aanvaller die overkomt van sv Lelystad ’67 en Floris Groenewold, een centrale verdediger, die afgelopen seizoen in het tweede team van DVS’33 speelde.

Joost van Elten en Rene Lubbersen komen vanuit de B-selectie naar de A-selectie. Tim Vliek heeft ook het komende seizoen een stageplaats en vanuit de JO19-1 sluit Latif Uzen vanaf de start van de voorbereiding voor een periode bij de A-selectie van FC Horst aan.

Meer A-selectie
Naast de genoemde spelers maakten de volgende spelers deel uit van de A-selectie in het seizoen 2019-2020: Ronald Verhoef, Thom van Santen, Daniël Molenaar, Brandon Karangwa, Gert-Jan van Veluw, Floris Groenewold, Danny Zwager, Dennis Sietsma, Andrew Pul, Peter van der Horst, Job Kuipers, Dennis Folkers, Amer Torkmani, Elroy Martens, Camillo Bronkhorst, Paul van Prehn en Aderson Lima Rocha.

  • Martin Kuis volgt Mark Bakker op als hoofdtrainer van FC Horst. Hij was de afgelopen drie seizoen trainer van vv Hulshorst.

Afscheid van A-selectie
Ricardo Vliek, Roy Kok, Jos de Haas, Micha Nagtegaal, Ruan Hok-a-Hin en Vin-dat-Ly maken om uiteenlopende redenen komend seizoen geen deel meer uit van de A-selectie van FC Horst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen