Team 93 Pauwenrunners/Polskamp Ermelo scoort ruim 10.000 euro voor Roparun 2019

Foto: Eigen foto

Afgelopen Pinksterweekend heeft Team 93 Pauwenrunners/Polskamp alweer voor de 8e keer meegedaan aan de Roparun.

Door PR Team 93 Pauwenrunners/Polskamp.

Estafetteloop van 533 km
Voor de mensen die nog niet precies weten wat de Roparun is, dit is een estafetteloop van 533 km van Parijs naar Rotterdam, waarbij hardlopers in teamverband en middels een sponsorloop geld ophalen voor mensen met kanker. Het evenement wordt ook wel ‘een avontuur voor het leven’ genoemd, met als motto: Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Dankbaar
De teamleden zijn dankbaar dat ze aan deze Roparun kunnen meedoen en willen hiermee wat betekenen voor de mensen die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte. Het leven wat veraangenamen om toch even niet die patiënt te hoeven zijn.

Monstertocht
Na een grote voorbereiding en een weekend vol emoties, grote inspanning, regen, kou, weinig slaap, kleine dieptepunten maar ook vele mooie momenten hebben zij deze monstertocht weer tot een goed einde gebracht. De ontvangsten in de verschillende dorpen en door familie en vrienden was een grote steun voor het team.

Team
De teamleden hadden verschillende functies van hardlopen, fietsen, catering, besturen van busjes en vrachtwagen, bijrijders naar masseurs elke functie was even belangrijk om het team te laten functioneren.

Het Team Pauwenrunners/Polskamp bestaat uit 21 personen; Angela van Tol, Henk Ponstein, John Schneider, Koos de Jong, Judith Sligtenhorst, Elie Sligtenhorst, Ingrid Stokkentre, Ina Westra, Marina Petersen, Michel Eggenkamp, Annemarieke van Kampen, Christiaan Valstar, Hetty Nijmeijer, Jordi de Haan, Michelle Hofman, Regien de Booy, Robin van Dragt, Walter Janse, Samantha Baints, Tamara Versluijs en Teamcaptain Paula Benders.

Bedankt!
Via verschillende sponsoren en donaties heeft Team 93 Pauwenrunners/Polskamp ruim 10.000 euro opgehaald voor dit fantastische, goede doel. Graag bedankt het team de sponsoren (zowel persoonlijke als bedrijven) voor hun grote steun!

Dit zijn: Polskamp, Boni Harderwijk, Cekamon Saws, de Haarstudio, Depeche Clothing, Gezondheidspraktijk Mesrits, Inzicht Fiscalisten, Rotary Club Ermelo, Sportcafé Calluna, Intersport Ermelo, Trouw Nutrition, Wassalon de Haan en Plus Ermelo.

 

Reacties

article
43634
Afgelopen Pinksterweekend heeft Team 93 Pauwenrunners/Polskamp alweer voor de 8e keer meegedaan aan de Roparun.
https://ermelo.nieuws.nl/sport/20190612/team-93-pauwenrunners-polskamp-ermelo-scoort-ruim-10-000-euro-voor-roparun-2019/
2019-06-12T11:28:39+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/06/12112729/24EN-Roparun.jpg
Sport