Veel jeugdselecties DVS’33 Ermelo komend seizoen op divisie-niveau

DVS JO14-1.
DVS JO14-1.
Foto: Aad van Schaijk

DVS JO14-1, 15-1, 16-1, 17-1 en 19-1 spelen het komende seizoen op divisie-niveau. DVS’33 JO13-1 handhaafde zich op derde divisie toernooi door in de halve finale van de Play Offs met 1-3 te winnen van Wittenhorst in Horst.

Geen finale spelen
De jeugdploeg maakte voor deze wedstrijd een reis van 125 kilometer naar Noord-Limburg. Door de winst plaatste DVS zich voor de eindstrijd op neutraal terrein. De KNVB stuurde echter een bericht, dat deze finale niet meer gespeeld hoeft te worden. Vanwege terugtrekkingen spelen beide finalisten komend seizoen in de derde divisie.

Knappe prestatie
Het is een zeer knappe prestatie van DVS JO 13-1, want het team stond in de winterstop nog troosteloos onderaan de ranglijst. Uiteindelijk werd onder leiding van de trainers Jeffrey Vos, Rutger Bruin en Olivier Amelink de felbegeerde tiende plaats bereikt, die dus handhaving in deze sterke competitie van district West betekende.

JO 14-1
DVS JO 14-1 won in de bekerfinale met 3-1 van CSV Apeldoorn JO14-1. Het team van trainer-coach Dennis Temmink werd tevens kampioen door de 1-2 winst van ACV op Urk. DVS JO17 won de nacompetitieduel tegen het Haagse HVV JO17-1 met maar liefst 7-1. De tweede wedstrijd tegen De Meern 17-1 werd met 2-3 nipt verloren.

Alle zes
Daarmee spelen komend seizoen alle zes selectieteams van JO13 tot en met JO19 op divisie-niveau. Ruim twee weken na het succes van het winnen van de Rinus Michels Award voor beste jeugdopleiding van Nederland opnieuw een mooie opsteker voor de Ermelose club.

Aanmelden
Momenteel is de Technische Opleidingen hard aan het werk om de selecties voor volgend seizoen samen te stellen, zodat zij op dit hoge niveau kunnen spelen. Aanmeldingen kunnen nog tot zaterdag 15 juni binnenkomen op [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen