Basisscholen Ermelo spelen Regiofinales bij VVOG Harderwijk

De Beatrixschool, winnaar van het Ermelose meisjestoernooi.
Foto: Merel Vedder

De finalisten van het Ermelose Schoolvoetbaltoernooi, dat op woensdag 3 april werd gehouden bij EFC’58 nemen komende woensdag deel aan de Regiofinales bij VVOG in Harderwijk.

Er strijden acht jongensteams en acht meisjesteams afkomstig uit IJsselmuiden, Putten, Harderwijk en Ermelo voor een plaats bij het Provinciaal Kampioenschap.

Jongens 
De Goede Herderschool, winnaar van het Ermelose jongenstoernooi speelt in de poulewedstrijden tegen De Brug uit Harderwijk (13.55 uur), De Pelikaan uit Putten (14.45 uur) en Startblok uit Harderwijk (15.35 uur).

De andere Ermelose finalist, de Ireneschool speelt tegen de Alfons Ariens uit Harderwijk (13.30 uur), De Groenling uit IJsselmuiden (14.20) en de Wegwijzer uit Putten (15.10 uur).

Meisjes
De Beatrixschool, winnaar van het Ermelose meisjestoernooi speelt in de poulewedstrijden tegen Alfons Ariens uit Harderwijk (13.55 uur), De Parel uit Harderwijk (14.45 uur) en De Schuilplaats uit Putten. De andere Ermelose finalist, de Bernhardschool speelt tegen De Pelikaan uit Putten (13.30 uur), De Dominicus Savio uit Harderwijk (14.20 uur) en de Van de Wendeschool uit IJsselmuiden (15.10 uur).

Kruisfinales
De kruisfinales bij de jongens en de meisjes beginnen om 16.15 uur en de wedstrijden om de vijfde tot en met de achtste plaats om 16.45 uur. De finales en de wedstrijden om de derde en vierde plaats beginnen om 17.15 uur.

  • De prijsuitreiking is om 17.45 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden