Fietscrossers Ermelo beginnen goed aan het nieuwe seizoen

Gerhard Vreeman wint bij het Overijssel kampioenschap de eerste prijs.

Het fietscross-seizoen is afgelopen weekend begonnen met de Provinciale kampioenschappen. Bij Fietscrossclub Putten zullen ook dit seizoen vier Ermelose rijders deelnemen aan de wedstrijden.

Bij het Overijssels Kampioenschap in Hengelo waren er direct podiumplaatsen voor Gerhard Vreemann, Quinty Leune en Jasmine de Roo. Gerhard wist in zijn klasse, 18 jaar en ouder de finale te bereiken.
Door daarin als eerste over de finish te komen, pakte hij de overwinning.

Quinty Leune behaalde in haar klasse, meisjes 16/17 jaar een tweede plaats in de finale.

In de klasse, meisjes 8/9 jaar wist Jasmine de Roo ook een tweede plaats te veroveren. Tygo Leune strandde in de manches.

• Komende zaterdag reizen de Ermelose fietscrossers van FCC Putten af naar Assen om daar deel te nemen aan het Drents kampioenschap.