Carl Aventurin wordt nieuwe hoofdtrainer van EFC’58 Ermelo

Ruben Keijzer (voetbalzaken EFC’58 ), Carl Aventurin en de nieuwe voorzitter, Wim Peter van Panhuis.
Foto: Frank Kokken

Carl Aventurin is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van 4e-klasser EFC ‘58 Ermelo.

Dit bericht EFC’58 Ermelo maandag 15 april.

De ideale kandidaat
De 34-jarige Carl Aventurin is voor het bestuur en selectiecommissie de ideale kandidaat om de huidige trainer Hans Wiesenekker op te volgen. Hans Wiesenekker kon zijn functie door persoonlijke redenen volgend seizoen niet meer uitvoeren.

Ervaren
Carl Aventurin trainde eerder de jeugd van Unicum uit Lelystad en was trainer/coach van het tweede elftal van sportvereniging Lelystad. In het seizoen 2017-2018 ging Carl Aventurin in op een aanbieding van Reaal Dronten om hoofdtrainer van de hoofdmacht te worden en had eerder aangegeven na dit seizoen, zijn tweede dus te gaan stoppen bij Reaal Dronten.

Verheugd
Het bestuur en selectiecommissie van EFC ’58 Ermelo, welke werd vertegenwoordigd door de nieuwe voorzitter Wim Peter van Panhuis, zijn zeer verheugd met het aanstellen van Carl Aventurin als hoofdtrainer. Met zijn voetbalervaring en zijn beleving kan hij bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de jeugdige selectie. Daarnaast denken alle partijen dat Carl ook prima als persoon binnen de club past. Zowel de voorzitter als de nieuwe trainer verheugen zich op de toekomstige samenwerking.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden