Meiden MO15-1 van EFC’58 Ermelo dichtbij deelname internationaal meiden-voetbaltoernooi

Foto: Ed Bok

Om hun deelname aan een internationaal meiden-voetbaltoernooi te bekostigen, organiseren de meiden van de MO15-1 van de EFC’58 zelf allerlei acties om geld te genereren. De Girls Cup Maastricht, zoals het toernooi officieel heet, wordt met Pinksteren van 8 tot en met 9 juni gehouden.

Zaterdag 9 maart organiseerden de meiden een eerste succesvolle actie. Suzanne Onderwater-Rebel, moeder van een speelster was één van de drijvende krachten achter de ontbijtactie, die 400 euro voor de toernooikas opleverde.

Boni Supermarkt Ermelo schonk alle benodigdheden om een uitgebreid en heerlijk ontbijtje te kunnen maken. Zo lagen de keurig aangeklede buffettafels vol met verse croissants, baguettes, met zoet en hartig broodbeleg, omelet met spek, vers sinaasappelsap, koffie en thee.

De meiden zelf hadden in hun slaapzakken op de club, begeleid door de trainer en leidster, overnacht en stonden al heel vroeg op om het ontbijtbuffet, samen met enkele ouders klaar te maken. Vanaf half acht tot half tien namen bijna 150 EFC-leden met aanhang deel aan het buffet en hoefden daar slechts 2,50 euro voor te betalen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen