Damesteam Pauwervoll Ermelo redt het net niet tegen SV Dynamo

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft donderdagavond 7 maart in een spannende wedstrijd met 2-3 verloren van SV Dynamo dames 5.

Sterke service
De Ermelose volleybalsters begonnen goed aan de thuiswedstrijd en wisten met een sterke service druk te zetten. Dynamo herstelde zich en daarna ging het lang gelijk op, maar uiteindelijk trokken de gasten met 21-25 aan het langste eind. In de tweede set werden de opdrachten van de Ermelose coach beter uitgevoerd.

Rommelig
Er werd flink doorgeslagen aan het net en Dynamo had daar geen antwoord op. Pauwervoll liep steeds verder uit en won de set gemakkelijk met 25-17. De thuisploeg begon rommelig aan de derde set en keek door een sterke serviceserie van Dynamo al snel tegen een 4-13 achterstand aan.

Harde klappen
Na een paar wissels in de verdediging kwam Pauwervoll terug in het spel. De achterstand was echter al de groot, waardoor de set met 17-25 verloren werd. De Ermelose dames moesten de vierde set winnen om in de wedstrijd te blijven. De ploeg uit Apeldoorn werd onder druk gezet door een aantal harde klappen aan het net.

Spannend
Het ging lang gelijk op, maar aan het einde van de set wist Pauwervoll uit te lopen naar een 25-19 setwinst. De beslissende vijfde set begon rommelig. De thuisploeg maakte veel onnodige fouten en keek al snel tegen een kleine achterstand aan. Pauwervoll kwam echter goed terug en het bleef spannend tot het laatste punt. Uiteindelijk ging de winst ging met 15-17 naar Dynamo.

• Het volgende duel is op donderdag 21 maart in sporthal Calluna tegen Avior DS 2; aanvang 19.30 uur.