Damesteam Pauwervoll Ermelo zwaar onderuit tegen koploper EVV

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft zaterdag 2 maart in Elburg met 4-0 verloren van koploper EVV Bultman Hartholt dames 1.

Servicedruk
In de eerste set kwam Pauwervoll traag uit de startblokken en slaagde er niet in om onder de servicedruk van EVV uit te komen. De thuisploeg wist alle gaten te vinden, wat resulteerde in een 25-9 setwinst.

Beter uit de verf
In de tweede set kwamen de bezoekers beter uit de verf, hoewel EVV nog steeds de bovenliggende partij was. De Ermeloƫrs maakten teveel fouten om echt gevaarlijk te worden en moesten ook deze set met 25-18 laten gaan.

Zoekend
Ook in de derde set had Pauwervoll moeite met de servicedruk van de thuisploeg. EVV speelde de punten goed uit en de zoekende Ermelose volleybalsters verloren met 25-17.

Te veel fouten
In de laatste set begon Pauwervoll sterker, waardoor het lang gelijk op ging. De gasten kregen de service van de Elburgers onder controle en wisten zelf meer druk te zetten, wat leidde tot een kleine voorsprong. Tegen het einde kwam EVV terug en door te veel fouten aan Ermelose zijde werd ook de laatste set verloren met 25-19.

• De volgende wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 7 maart tegen SV Dynamo dames 5 in sporthal Calluna, aanvang 19.30 uur.