John Dooijewaard en Jaap de Vries assistent-trainers van Richard Plug, de nieuwe hoofdtrainer DVS’33 Ermelo

Foto: DVS'33 Ermelo

John Dooijewaard en Jaap de Vries worden komend seizoen assistent-trainers van Richard Plug, de nieuwe hoofdtrainer voor het aankomend seizoen bij DVS’33.

Dit maakt de Technische Commissie van DVS’33 woensdag 27 februari bekend.

John Dooijewaard
Beide heren zijn geen onbekenden in Ermelo en omstreken. John Dooijewaard (45 jaar, woonachtig in Ermelo en werkzaam bij de Vierhouten Groep), is op dit moment al verbonden aan DVS’33 Ermelo als talententrainer. Vanuit die functie schoof hij al regelmatig aan bij de staf van het eerste elftal en dus was het voor John een logische stap om te solliciteren op de vacature.

John heeft meerdere periodes bij DVS achter de rug. Eerst als jeugdspeler en later als trainer. In tussenliggende periodes speelde hij in vertegenwoordigende elftallen bij FC Horst en vv Hierden en was hij jeugd- en damestrainer op FC Horst, trainer van de A1 bij VVOG en Hierden en was hij de laatste jaren assistent-trainer van John Martens bij J019 van DVS. Hij is in het bezit van zijn TC2–papieren.

Jaap de Vries
Jaap de Vries (53 jaar, woonachtig in Ermelo en zelfstandig ondernemer in de houtbranche) is als voetballer en trainer nog niet verbonden geweest aan DVS. Wel heeft hij een schat aan ervaring in voetballand. Als voetballer bij FC Horst, maar ook als aanvoerder van het Nederlands Paralympisch Voetbalelftal (3x goud op paralympics, 3 x wereldkampioen, 94 caps). Als trainer is hij in het bezit van TC 1,2 en 3 en heeft hij bij diverse clubs jeugdelftallen getraind. Ook fungeerde hij als assistent-trainer bij VVOG, Jong FC Utrecht en was hij hoofdtrainer bij FC Horst en Rood-Wit’58.

Reactie Jan van den Berg
Technische manager Jan van den Berg: “John en Jaap zijn trainers uit de omgeving die DVS goed kennen en over ervaring beschikken. De klik met de nieuwe hoofdtrainer was er bij de eerste gesprekken, dus we hebben er vertrouwen in dat er een goede samenwerking gaat zijn.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen