Nieuwe trainer DVS’33 Ermelo krijgt versterking van Soufyan Moro

Richard Plug en Tom Nederveen.
Richard Plug en Tom Nederveen.
Foto: Mariska Haaima

De nieuwe hoofdtrainer van DVS’33 voor het volgende seizoen, Richard Plug, heeft zijn contract getekend. Ook maakte de Technische Commissie bekend dat Soufyan Moro het volgende seizoen aan DVS’33 Ermelo verbonden blijft. De aanvallende middenvelder, die het uitstekend bevalt bij DVS, tekende een contract voor het seizoen 2019-2020.

Moro verhuisde in de winterstop van IJsselmeervogels naar DVS in een ruilconstructie met Maurice de Ruiter, die naar tweede divisionist uit Spakenburg vertrok. Moro maakt tot nu toe veel indruk bij de Ermelose derde divisionist en scoorde een aantal prachtige treffers.

Behalve Moro tekenden de nieuwkomers Daan Huiskamp, Jeremy Jonkers, Melvin van der Beeten en Luuk Oosterling, hun contract bij de vereniging.

Daarnaast zetten de huidige A-selectiespelers Mark Bouwman, Basil Camara, Lars Dekker, Olivier Pilon, Benjamin Roemeon, Thodorie Velanas en aanvoerder Roald de Vries hun handtekening onder een overeenkomst voor één of meerdere seizoenen. Jorran van Santen, Christiaan van Hussen, Oktay Öztürk, Frank van der Burg, Coen Vloedgraven, Daniël van Warven en Julian de Ruiter beschikken nog over een doorlopende contract bij DVS33 Ermelo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen