Kemposchool Kanhai uit Ermelo wint viermaal goud

Foto: Kemposchool Kanhai

Afgelopen weekend waren de regionale wedstrijden Kempo ‘Best of the East’ in Lochem. Het team van Kemposchool Kanhai uit Ermelo heeft goed gepresteerd tijdens dit toernooi.

Trainer Soeresh Kanhai is trots op zijn leerlingen.

Intensieve trainingen
Team Kanhai, dat bij dit toernooi uit acht deelnemers bestond, heeft zich weken lang voorbereid en de intensieve trainingen wierpen hun vruchten af. De coach had zijn handen vol, maar hield alles keurig in de gaten.

Schijngevecht
De dag begon met het onderdeel Traditional (schijngevecht) dat uit verschillende disciplines bestaat. De 22-jarige Ashvini Ramasray en 19-jarige Avinash Ramasray liepen hun Kata mooi strak en werden beiden tweede. De 13-jarige Lars von Grumbkow werd derde in zijn poule.

Wapen-Kata
Ashvini Ramasray deed ook mee aan het onderdeel Wapen-Kata en wist met haar speer ook zilver te bemachtigen. Aan het begin van de middag vond het onderdeel Fighting plaats. Lars von Grumbkow werd derde in zijn klasse.

Goed gevochten
De 9-jarige Naomi Kraaijenhof en 17-jarige Alex Postma hadden pittige tegenstanders, maar wisten toch het zilver te bemachtigen. Ashvini Ramasray, Sam Von Grumbkow, de 30-jarige Joyce Dijkstra en de 18-jarige Sam Wanay (sporttalent Ermelo 2018) hebben goed gevochten en werden alle 4 eerste in hun poule.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen